7 Cast TV is een initiatief van 7 Ditches TV, het grootste interview platform voor ondernemers.


7 Ditches TV verzorgt regelmatig webinars en online talkshows voor verschillende adverteerders en opdrachtgevers. Vanuit haar ervaringen met deze opdrachtgevers ontstond de wens voor een eigen webinar oplossing. Een oplossing die om te beginnen een hoogwaardige online televisie ervaring centraal stelt plus daarnaast de opdrachtgever of haar bureau de mogelijkheid biedt alles omtrent de voorbereidingen van een webinar in eigen hand te houden.

Dit heeft geresulteerd in 7 Cast TV als webinar oplossing.

Samen met 7 Ditches TV is 7 Cast TV in staat om een totaalpakket aan te bieden inclusief format ontwikkeling, een hoogwaardige talkshow en presentatie door een van de 7 Ditches TV presentatoren.

Wat biedt de 7 Cast TV software in de kern?
  • Een algemene homepage ter promotie van de webinar,
  • Een inschrijvingspagina voor de kijkers met volledige e-mail afhandeling,
  • De live webinar omgeving,
  • Een omgeving voor moderatoren die de interactie met de kijkers verzorgen,
  • Polls, chats met, en evaluatie van de kijkers,
  • Volledige statistieken,
  • Vormgeving in eigen huisstijl,
  • Responsive omgeving, zodat het webinar te bekijken is via computer, laptop en tablet.

Privacy Statement

Om je in te schrijven voor een van de webinars via 7 Cast TV is het nodig dat je persoonlijke gegevens achterlaat bij ons. Hierdoor kunnen we je het webinar op de juiste manier aanbieden. We vertellen je hier waarom we je gegevens nodig heb en wat wij ermee doen.

Alle gegevens die je invoert op onze inschrijf- en inlogpagina’s worden via een zogenaamde SSL verbinding verstuurd. SSL staat voor Secure Sockets Layer en zijn encryptie-protocollen die de communicatie tussen computers beveiligen. Dit zorgt ervoor dat wie niks met jouw gegevens te maken heeft er ook niet bij kan.

De minimale gegevens die we aan je vragen zijn: Voornaam, achternaam, geslacht, e-mail adres en een zelf gekozen wachtwoord. Voor- achternaam en geslacht vragen we zodat we je netjes kunnen aanspreken. Het e-mail adres is nodig voor alle communicatie die we met je hebben en het door jou gekozen wachtwoord is nodig om in te loggen tijdens het webinar. 

Daarnaast kan het zijn dat er op verzoek van onze opdrachtgever die het webinar organiseert meerdere gegevens worden gevraagd bij het inschrijven.

De gegevens die je invoert bij de inschrijving van een webinar worden door 7 Cast TV geleverd aan de opdrachtgever van het betreffende webinar.

Tijdens het webinar kan er door jou worden gechat met een van onze moderatoren en daarnaast kun je meedoen aan polls. Ook kan het zijn dat er links worden aangeboden aan jou met interessante en relevante extra informatie en tot slot wordt er vaak op het eind van een webinar een enquête aangeboden die je kunt invullen. Ook deze gegevens zullen door ons aan de opdrachtgever van het webinar worden geleverd.

Iedere opdrachtgever die een webinar organiseert met behulp van 7 Cast TV hanteert haar eigen privacy regels. Wij zorgen er bij 7 Cast TV altijd voor dat we op alle pagina’s van een webinar direct verwijzen naar deze privacy regels van de opdrachtgever, zodat dit voor jou altijd helder is.

Wij zullen verder nooit iets anders doen met jouw gegevens.

Heb je vragen over dit statement, dan kun je altijd een mail sturen aan de eigenaar van 7 Cast TV, Ronnie Overgoor, via ronnie@7ditches.tv.